CAC BROD 2023 MENU

Program izložbe / Show program
Upisnina / Entry Fee
Prijave / Registrations

Nacionalna izložba pasa svih pasmina

NATIONAL DOG SHOW

CAC BROD 20.05.2023

Veselimo se prilici da ponovno organiziramo  nacionalnu izložbu “CAC BROD”, za koju se nadamo da će biti jednako uspješna kao i sve dosadašnje manifestacije.

Mjesto održavanja

Teren Srednje škole M.A Reljković.

Show location

Secondary school M.A Reljković, I. Cankara 76, Slavonski Brod

sudci / judges

program izložbe / show program

ULAZAK IZLAGAČA
ENTERING OF DOGS
OTVARANJE IZLOŽBE
OPENING OF THE SHOW
OCJENJIVANJE U KRUGOVIMA
JUDGING IN RINGS
BEST IN SHOW PROGRAM13,30
ZATVARANJE IZLOŽBE
CLOSING OF THE SHOW

UVJETI IZLAGANJA / IMPORTANT

Izlagati se mogu psi koji posjeduju rodovnicu priznatu od FCI. Isključeni su kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju. Psi moraju biti cijepljeni protiv bjesnoće shodno zakonu, a bez knjižice o cijepljenju i ostalih traženih veterinarskih potvrda neće biti pušteni na izložbeni prostor. Zabranjeno je izlaganje pasa s kupiranim ušima i repovima, osim lovačkih pasa.Psi koji su proglašeni za “Prvaka Hrvatske” i “Izložbenog prvaka Hrvatske” moraju se natjecati obvezatno u razredu prvaka.

Only dogs with valid FCI pedigrees can be entered to the show. Dogs which have been neutered, sick dogs as well as females in heat are excluded from the show. Dogs should be vaccinated against rabies and should have an international health certificate (PET PASSPORT) otherwise they will not be allowed to approach the show premises. Dogs which are declared Croatian champions and Croatian Show Champion must be shown in champion class on all shows   in Croatia. Dogs with cropped ears and/or docked tails can not participate on shows, with the exclusion of hunting dogs.

UPISNINA / ENTRY FEE

ČLANOVI HKS-aFOREIGNERS
Prvi pas (sa katalogom)
First dog (with catalogue)
20 €25 €
Ostali psi (bez kataloga)
Additional dog (without catalogue)
15 €20 €
Štenci, najmlađi, veterani
Baby, Puppy, Veterans
10 €15,00 €
Junior handling, parovi, skupine
Junior Handling, Braces, Breeder’s group
10 €15,00 €
Hrvatske autohtone pasmineBESPLATNOFREE

UPLATE ZA DOMAĆE IZLAGAČE:

Primatelj: KINOLOŠKO DRUŠTVO „BROD“ SL.BROD
IBAN: HR3923400091100014253
Model: HR00    Poziv na broj: 20.05.2023.
Sa naznakom:   “PREZIME VLASNIKA + CAC BROD 2023“

Prijave izlagača državljanina Republike Hrvatske bez priložene potvrde o uplati neće biti prihvaćene. Izlagači državljani Republike Hrvatske moraju imati podmirenu članarinu za 2023. godinu. Psi u suvlasništvu sa stranim izlagačima plaćaju upisninu za strane izlagače.
Nenostrificirani psi, u vlasništvu članova HKS-a, mogu se izlagati samo u razredu štenadi i najmlađih.
Psi u suvlasništvu ne tretiraju se kao “ostali psi” jednog od vlasnika.
Organizator zadržava pravo neprihvaćanja prijava za izložbu radi bilo kojeg izigravanja gore navedenih pravila, te sankcioniranje prema pravilnicima HKS-a